Plnená bageta
Bagetka s mletým hovädzím mäsom
Autor receptu: krystin97
Predstavujem vám moju najobľúbenejšiu bagetku. Keďže sa blíži jar, myslím, že takéto rýchle jedlo ocení viac ľudí.
2 porcie |
30 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Na troche masla orestujeme nakrájané šampiňóny a papriku, neskôr pridáme nakrájanú cibuľku.
- Orestovanú zmes vyberieme, odložíme bokom a na panvici začneme za stáleho miešania opekať mleté hovädzie mäso, až kým jeho povrch trochu neskaramelizuje. Na záver ho podľa chuti osolíme a okoreníme. K hotovému mäsu primiešame orestovanú zeleninu so šampiňónmi.
- Bagety rozrežeme, natrieme malým množstvom masla a na suchej panvici opečieme. Opečené bagety natrieme horčicou podľa chuti, naložíme na ne horúcu mäsovú zmes, prikryjeme plátkami syra. Pri servírovaní môžeme posypať zvyšnou jarnou cibuľkou.