Plnená bageta

Bagetka s mletým hovädzím mäsom

Autor receptu: krystin97

Predstavujem vám moju najobľúbenejšiu bagetku. Keďže sa blíži jar, myslím, že takéto rýchle jedlo ocení viac ľudí.

2
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na troche masla orestujeme nakrájané šampiňóny a papriku, neskôr pridáme nakrájanú cibuľku.
  2. Orestovanú zmes vyberieme, odložíme bokom a na panvici začneme za stáleho miešania opekať mleté hovädzie mäso, až kým jeho povrch trochu neskaramelizuje. Na záver ho podľa chuti osolíme a okoreníme. K hotovému mäsu primiešame orestovanú zeleninu so šampiňónmi.
  3. Bagety rozrežeme, natrieme malým množstvom masla a na suchej panvici opečieme. Opečené bagety natrieme horčicou podľa chuti, naložíme na ne horúcu mäsovú zmes, prikryjeme plátkami syra. Pri servírovaní môžeme posypať zvyšnou jarnou cibuľkou.