Avokádové chutney (čatní)

Martin Maslančík
spolumajiteľ značky Greenfood Restaurant v Senci, 26. februára 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Avokádové chutney (čatní)Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očistenú cibuľu nakrájame na čo najmenšie kúsky. Pridáme najemno nakrájanú čili papričku, limetkovú šťavu a 1 očistené avokádo. Potom primiešame na malé kúsky pokrájané cherry paradajky a dochutíme soľou a pokrájanou koriandrovou vňaťou.

  2. 2

    Na krajec chleba natrieme hrubšiu vrstvu avokádového chutney, na ktoré poukladáme na väčšie kúsky pokrájané druhé avokádo. Posypeme nahrubo nasekanými pistáciami, pokvapkáme olivovým olejom a dosolíme hrubozrnnou soľou podľa chuti.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist