Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
meduska112
„Vynikajúce zemiakové pagáče mäkučké aj na druhý deň”
Dnes som robila pagače podľa tohto receptu. Zemiakove som este nerobila, tak som chcela vyskusať. S cestom sa pracovalo krásne, dokonca miesto premiesenia, som ho 3x prekladala. Uz na plechu boli krasne vysoke. Ale po upečení prišlo veľke sklamanie. Tvrdé kamene. Potrela som ich aj maslom, uvidim či zmäknu. A to som ich nepiekla ani 60 min ako je napisane v recepte. To by boli uhliky. Škoda. Mozno som niekde urobila chybu.
stefanm
„Snídání v květnu 2023 (5)”
... dnes:
Chlebík, maslo, struhana mozzarella, vajíčko na hniličku, tatár omáčka, drobná zelenina a čaj z kvetu lípy s citrónom

Poznámka:...po dobrom chlebíku mi občas prídu na myseľ slová cirkevného hymnusu:
"Panis angelicus
fit panis hominum".
(Chlieb anjelský
stal sa chlebom ľudí.)