Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
chorvatka
„„Barszcz polski“”
Borsc je vynikajuci, po novom roku robim pôstny, napravi sa chut... Do ruského borsca s masom davam hovadzie licka, samozrejme ked ich dostanem! A vsetci si pochutnavame, to svetlo i ten jas je skryty v dusi, pan Malik, je to nas zivotny majak a po dobrom jedle v prijemnej pohode (nerozprava sa ani o politike ani o nabozenstve pri stole) svieti, vyzaruje ,dava nadej na lepsiu buducnost. A to nam v tomto biednom svete treba najviac.
lilina07
„Perkelt z čerstvej hlivy”
Neviem prečo..ale podľa mňa je toto paprikáš..perkelt je bez smotany..aj ked je veľa receptov,kde je smotana..ale babka ma učila perkelt je bez ..a paprikáš so smotanou..inak Váš recept vyzera veľmi chutne. Asi ho vyskúšam 😉