Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 21 najnovší komentár dnes 16:35
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár včera 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 21 najnovší komentár dnes 16:35
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár včera 09:54
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 155 najnovší komentár včera 09:54
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 21 najnovší komentár dnes 16:35
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
Veď tu stále nie sú 😂
všetko beží jedovatým procesom
zabije alebo posilní
:-)
Ďakujem, že si sa podelila🤗
Pridaj múku:)
2. Sármu/holúbky/plnené kapustné listy mám veľmi rada a na tvojom recepte vidno, že si na ich príprave dávaš záležať. Máš pravdu, recepty a postupy sa dom od domu mierne líšia, ja som napríklad nepoužívala paradajkový pretlak, ale vyskúšam podľa teba, lebo to nemôže jedlo pokaziť.
Naopak, na balenie používam listy z čerstvej kapusty. Z hlávky kapusty vyrežem hlúbik a takto upravenú hlávku dám napariť na kovovú vložku do hrnca s vriacou vodou. Naparené listy sa potom dobre plnia.
3. Teším sa na ďalšie recepty. :)
Ja teda sám robím veľké rezne a zo surových držiek.Mam dva postupy a keď ich budem robiť pridám to sem.