Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
farbuska
„Sarma (fotorecept)”
1. Vitaj na Vareche!
2. Sármu/holúbky/plnené kapustné listy mám veľmi rada a na tvojom recepte vidno, že si na ich príprave dávaš záležať. Máš pravdu, recepty a postupy sa dom od domu mierne líšia, ja som napríklad nepoužívala paradajkový pretlak, ale vyskúšam podľa teba, lebo to nemôže jedlo pokaziť.
Naopak, na balenie používam listy z čerstvej kapusty. Z hlávky kapusty vyrežem hlúbik a takto upravenú hlávku dám napariť na kovovú vložku do hrnca s vriacou vodou. Naparené listy sa potom dobre plnia.
3. Teším sa na ďalšie recepty. :)
dogagador
„Kakaová roláda bez múky”
Pozri si moj recept "Parizska rolada". K fotodokumentacii sa uz neviem dostat ani ja...ale recept je dokonaly, vzdy sa podari, netreba rolovat horucu roladu a ani s papierom. V poslednom case ju peciem na silikonovej podlozke, tu vobec nenatieram nicim. Po upeceni ju preklopim na papier, podlozku po vychladnuti stiahnem a mozem natierat krem.