Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
zolik
„Baklažán pečený s cesnakom”
Naozaj fantastické jedlo. Potrebovala som spotrebovať baklažán a natrafila som na tento recept. Akurát som trochu smutná, že som ho neobjavila už pred rokmi. K tomu len jogurt a olivy. Myslím, že lepší baklažán som ani nejedla.


slavko
„Kyslá fazuľková polievka (videorecept)”
Fazuľkovú polievku varím vždy z mäsového vývaru, najlepšie údené koleno a klobása. Pri varení dám celé nové a čierne korenie, bobkový list, celú cibuľu a cesnak. Vývar potom precedím. Do kyslej polievky by určite mal ísť bobkový list, tak 3-5 ks. Dávam sladkú smotanu a zahusťujem zásmažkou s červenou paprikou. Pol deci octu, každý podľa chuti. Je to tradičný recept mojich predkov, ale chutí aj mojim potomkom.