Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 375 najnovší komentár teraz
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 375 najnovší komentár teraz
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár 9. júla 2025
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár 9. júla 2025
- Marienka54: Teplovzdušná fritéza Delimano 40 najnovší komentár 9. júla 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 375 najnovší komentár teraz
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 52 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 1 najnovší komentár 9. júla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Chrumkavý kapustový šalát s kuracími kúskami
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím +video
-
Škoricové rolky na štýl cinnabon +fotopostup
-
Cuketový koláč s marhuľami a mrveničkou +fotopostup
-
Šamrole s vanilkovým snehom podľa Josefa Maršálka
-
Kysnutý marhuľový koláč s tvarohom a mrveničkou +fotopostup
-
Lístkové trubičky so snehovou plnkou
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Vďačné občerstvenie: 13x kysnuté koláče do ruky. Chutné na raňajky, praktické na výlet aj na cestu na dovolenku
-
Upečte na víkend: 10 receptov na fantastické višňové koláče, osviežujúce a plné šťavy
-
11x zeleninová polievka: Ľahká, ale aj s haluškami, krutónmi či domácimi cestovinami
Ďakujeme pekne, nápodobne!
Ako upiecť tak pekne ten sneh, v rúre sa zodvihne a potom splasne. Dakujem koláč výborný
asi všetci pozdravujeme a máme radi @haji. Ale ja verím, že behá po doktoroch, aby zistila, či su zdraví, a zase nás poteší.
Krásny deň žien prajem. 😊❤
Tiez poznám trochu tvoju krajinu kde zijes, v tú stranu od aosty ku sionu, tam sa vsak francúzky a potom sme aj viac pochodili do bellinzoli a okolia,. Co sa tyka reči, tak v taliansku je to sranda..kedze "donedávna" tu boli kralovstva či regiony a každý mal a stále má zauzívany ten svoj dialekt, jednoducho taliani,ale dôlezité že sa dohodnú..
Tieto moje gnocchi boli bezvaječné, v zásade cestoviny čerstvé nerobim do zásoby - nemrazím. urobim cesto, nasúlam,nakrájam a "prejdem" cez vidličku...na 500g zemiakov cca 150g múky, bud typ "0" alebo semolina grano duro rimacinata... môj muz je 2v1 italiano DOC aj IGP. stará skola, milanese DOC a napolitano IGP. Áno tradícia tu zohráva dôlezity aspekt(a sú nañ hrdí) a preto vravím že tu treba brať zivot s určitym druhom filosofie,a tak pozdrav toho "tvojho taliana z minifaktúry" že nech mu to frčí v plnej sile ,od srdca. ako sa tu hovorí "perche fare cose male si le puoi fare bene", - načo robit veci zle, ked ich môžes urobit dobre, a tak tu ludia robia veci ako sa to má a prenása sa to do kultúry/kultu žitia..pred nedávnom som videla s podobnou zivotnou filozofiou zaujimavy film....ak budete mat moznost,čas,a chut zhliadnite Adriano Olivetti - La forza di un sogno, má 2 časti,...idem teraz varit, majte sa
Rýchle varenie :)
Raz za čas, prečo nie, aspoň netreba hrnce umývať ;)
Tá baklava je nádherná! Zrejme by mi nechutila (nemám rada veľmi sladké), ale vyzerá tak lákavo, že by som určite aspoň raz do nej zahryzla.
Není nad výmenný obchod. Ten je najlepší! Ja som minulý rok vymieňala so susedou tekvice a cukety za domáce vajíčka. Obojstranná spokojnosť. Len každé ráno som musela sliepky presviedčať aby niesli. 😂
“Vajce a ja” - poznáš?
Nápodobne som na tom bola
Pozdravujem milá M. 😘
Však take zmizela rychlostí metelesku blesku! Ano, darek nad darky, NENI dort z polarky! A k tomu mi ještě kamoška upekla celou cihličku žitného, semínkového chleba. No, oplatím uzenými lososovými bříšky :-)