Krémeš - TATRY
![Recept - Krémeš - TATRY](/usercontent/images/velky-recept23916_1335208238.jpg)
Koláč Veľhory
![Recept - Koláč Veľhory](/usercontent/images/velky-recept7225_1291568664.jpg)
Dunajské vlny
![Recept - Dunajské vlny](/usercontent/images/velky-recept13673_1318866453.jpg)
Veľhory (fotorecept)
![Recept - Veľhory](/usercontent/images/velky-recept13242_1369564972.jpg)
Karamelové veľhory
![Recept - Karamelové veľhory](/usercontent/images/velky-recept28322_1346931620.jpg)
Redakcia Varecha.sk, 12. apríla 2024 3 minúty čítania
Z odpaľovaného cesta nemusia byť len veterníky či venčeky. Babračka s jednotlivými kúskami pri týchto zákuskoch odpadá, pretože sa z neho upečú celé pláty, ktoré sa naplnia lahodným krémom. Zaujímavé názvy dostali pre zvlnené vrchné cesto pripomínajúce rozčerenú vodnú hladinu, pohorie alebo niekomu aj oblaky.
Diskusia k článku