Tyčinky grisiny s bylinkami a parmezánom
Foto: RedakciaTyčinky grisiny s bylinkami a parmezánom Prevoňané rozmarínom a tymianom. Grissini (fotorecept)
Foto: JenniGrissini Talianske tyčinky len tak na zahryznutie ako snack, predjedlo s nejakým dipom alebo na cesty! Grissini s cesnakom a bazalkou (fotorecept)
Foto: PustaGrissini s cesnakom a bazalkou Vznik talianskych tyčiniek grissini sa datuje do 17. storočia v Turíne. Sú obľúbené v celom Taliansku. Domáce grissiny (fotorecept)
Foto: PustaDomáce grissiny Talianske grissini majú viacero regionálnych variácií. Tento recept pochádza z oblasti Piemontu. Grissiny a cesnakový osúch 2 v 1
Foto: VlasatkaGrissiny a cesnakový osúch 2 v 1Najsamlepšia príloha je obyčajná kyslá smotana ochutená cesnakom a soľou. Do toho sa tyčinky máčajú a jedia. Nemajú chybu! Grissini s olivami, bylinkami a pecorinom (fotorecept)
Foto: Tizian1catGrissini s olivami, bylinkami a pecorinom Voňavá kombinácia olív, byliniek, syra v spojení s pečúcim sa chlebovým cestom je úžasná. 



Diskusia k článku