Bude vždy poruke:
5x koreňová zelenina v soli, urobte si praktický základ do polievok, omáčok, či pod mäso

Redakcia Varecha.sk, 13. septembra 2023     3 minúty čítania

Žiadne umeliny ani otravná sterilizácia, stačí len zmiešať rozmixovanú zeleninu so soľou. Tento trvanlivý domáci polotovar využijete všade tam, kde potrebujete varenú alebo dusenú zeleninu. Pred použitím však zeleninu nezabudnite dobre prepláchnuť vodou, aby vaše jedlo nebolo presolené.

Zelenina v soli zase k mnohému použití

Recept - Zelenina v soli zase k mnohému použití
Foto: KlukodvodyZelenina v soli zase k mnohému použití Když se vydaří a políčko dá a nebo sousedé mají hodně. Zelenina v soli vydrží minimálně rok.

Domáce ochucovadlo (fotorecept)

Recept - Domáce ochucovadlo
Foto: BabiDomáce ochucovadlo Vydržia dlho, už sa mi stalo, že som našla aj zabudnutú dvojročnú flašku a nič jej nebolo.

Koreňová zelenina v soli (fotorecept)

Recept - Koreňová zelenina v soli
Foto: DorisaKoreňová zelenina v soli Recept s menším množstvom soli.

Vegeta podľa starej mamy

Recept - Vegeta podľa starej mamy
Foto: Sev111Vegeta podľa starej mamy Toto je jeden z receptov ktorý robím podľa receptu mojej babičky, ktorá to robievala roky.

Mletá koreňová zelenina - vegeta

Recept - Mletá koreňová zelenina - vegeta
Foto: LuceroMletá koreňová zelenina - vegeta V tomto zložení bude ideálna nielen do polievok, ale aj perkeltov a gulášov.




ANKETA: Robíte si doma podobné praktické polotovary?

68,0%



32,0%







Diskusia k článku







 



TOPlist