Foto: dorisa
Dnes som brala úrodu zo záhradky, bolo jej málo z dovodu krúpov,ktoré padali na ňu. Ale aj tú biednu úrodu som spracovala. Pripravila som Zobraziť celý popisDnes som brala úrodu zo záhradky, bolo jej málo z dovodu krúpov,ktoré padali na ňu. Ale aj tú biednu úrodu som spracovala. Pripravila som si pomletú zeleninu v soli, ktorú budem používat na varenie, ale už potom nebudem moct pridávať do jedla soľ. Neviem, či som dala dostatočné množstvo soli, ale susedka tvrdila, že áno.
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny, ja som mala mrkvu, petržlen, petržlenovú vňať a paštrnák.
-
2
Zeleninu poriadne umyjeme, zbavíme poškodených častí.
-
3
Nakrájame na malé kusky a mixujeme , alebo pomelieme na masovom mlynčeku najemno.
-
4
Tak isto zomelieme aj vňať petržlenu.
-
5
Všetko spolu zmiešame so soľou, necháme chvilku odpočinúť a plníme do pripravených pohárikov.
Diskusia k receptu