Fedor Malík:
Červená šošovica
Keď som pred rokmi po prvý raz v živote jedol v Turecku „mercimek čorbu“, polievku z červenej šošovice, bol som unesený.
2 minúty čítania
Trendy:
Veľtrh Danubius Gastro aj v znamení zdravých surovín
Najväčší veľtrh jedla a všetkého s ním spojeného opäť otvoril svoje brány.
9 minút čítania
Fedor Malík:
Ako som oklamal kocúry
Našim štyrom kocúrom, dvom čiernym, jednému hrdzavému a jednému tigrovitému, zvyknem dávať surové kuracie chrbty.
2 minúty čítania
Osobnosti:
Makrobiotika jej zmenila život
Zmeniť stravovacie návyky nie je vôbec jednoduché. Treba sa učiť, variť a ochutnávať.
18 minút čítania
Trendy:
K plesu patrí noblesa aj dobré jedlo
Pred pár dňami aj na Slovensku odštartovala plesová sezóna.
9 minút čítania
Trendy:
Ako sa po sviatkoch vrátiť k pôvodnej hmotnosti
Sviatky sa pomaly končia, váhy nám ukazujú vyššiu hmotnosť, je čas začať zhadzovať prebytočné kilá.
11 minút čítania
Fedor Malík:
Mozočková praženica
Silvestrov otec bol policajt, matka pochádzala zo zámožnej agrárnickej rodiny.
2 minúty čítania
Osobnosti:
Vône vianočnej kuchyne
O vianočných chutiach so známou cukrárkou a šéfkuchárom.
6 minút čítania
Fedor Malík:
Jeruzalemská štrúdľa
Starý Jeruzalem je rozdelený na časť kresťanskú, židovskú, moslimskú
a arménsku.
2 minúty čítania
Osobnosti:
Rozprávkové pečenie s Luciou Hablovičovou
Aj tento rok v období pred Vianocami piekli známi ľudia medovníčky, aby pomohli deťom v rozvojových krajinách.
6 minút čítania
NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio Krups
Spoluprácou značky NESCAFÉ DOLCE GUSTO a značky KRUPS vzniklo viacero domácich kapsulových espresso prístrojov, ktoré vám pripravia kávu na profesionálnej úrovni.
3 minúty čítania
Fedor Malík:
Weberkina vianočka
Môj otec Pavel prišiel do Modry prvého mája v roku 1932...
2 minúty čítania
Trendy:
Chanuka má na tanieri šišky a zemiakové placky
V utorok 20. decembra sa vo všetkých židovských domácnostiach na celom svete večer rozsvieti prvá chanuková sviečka.
10 minút čítania
Osobnosti:
Rodinná oslava má byť sobáš skvelého jedla i vína
Majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita Kaštieľa Čereňany Marian Filo získal za svoje majstrovstvo mnoho prestížnych ocenení...
4 minúty čítania
Trendy:
Dobroty na Vianoce
Známy šéfkuchár Vojto Artz radí, čo ponúknuť hosťom počas sviatkov.
9 minút čítania
Fedor Malík:
Modranské klobásy
Keď som to tak rátal, pokiaľ mi pamäť siahala, v starej Modre boli desiatky mäsiarov.
2 minúty čítania
Trendy:
Sladké a štíhle Emma a Ema Tekelyové
Uveríte, že maškrtiť sa dá aj zdravšie?
8 minút čítania
NESCAFÉ Dolce Gusto Creativa+ Krups
Vianoce nám už pomaly klopú na dvere a všetci sa snažia nakúpiť vianočné darčeky, ktorými potešia svojich blízkych...
4 minúty čítania
Lord medzi čajmi
Ďaleká Afrika či slnečné, ovocím prevoňané ulice južanských krajín....
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Aragónsky králik
Dva roky pred odchodom do dôchodku Andrejovi zomrela žena...
2 minúty čítania