Neváhajte a vyskúšajte recepty na mäsové i vegetariánske dobroty, ktoré pripravil aj Andrej Króneraff, sous-chef hotela Mikado v Nitre. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Strukoviny v Pravde v piatok 13. 3. 2015.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Jelení kotlík s hubami
- Tirolský „eintopf“
- Makrelu na karí so zeleninou
- Španielsku panvicu - valencijskú ryžu
- Irish stew
- Perkelt z hlivy so žemľovou knedľou
- Králičí perkelt so špenátovými haluškami
- Vegetariánsky hrniec
- Viedenský guláš
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku