Trendy:
Foodblogerom „to varí“ aj na naživo
Minulý týždeň sa Bratislave stretli foodblogeri z celého Slovenska. A čo bolo predmetom stretnutia? No jasné, varenie...
10 minút čítania
Fedor Malík:
Plnené cannelloni
Moje samovzdelávanie v odbore talianske cestoviny naďalej pokračuje.
2 minúty čítania
Tipy na pečenie:
radí cukrárka Pavlína Berzsiová
Ak radi pečiete, prečítajte si zopár tipov na správne pečenie od vynikajúcej českej cukrárky.
8 minút čítania
Fedor Malík:
Manzoniho fučka
Alessandro Manzoni (1785 – 1873), spisovateľ a básnik, hlavný predstaviteľ talianskeho romantizmu, sa vo svojich dielach často venoval postavám z ľudu....
2 minúty čítania
Trendy:
Pozor – pečieme!
Domáce pečenie pripadá ženám v dnešnej uponáhľanej dobe veľmi zdĺhavé.
3 minúty čítania
Značka Dolcela - novinka na trhu
Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL je na slovenskom trhu roky známa ako expert na ochucovadlá.
4 minúty čítania
Šéfkuchár Vojto Artz:
Hosť sa v reštaurácii musí vedieť aj posťažovať!
Jeho tvár aj prácu v kuchyni pozná asi väčšina z nás.
8 minút čítania
Fedor Malík:
Boršč po modransky
Dve desiatky liet, dva–tri razy do roka navštevujem metropolu Šariša.
2 minúty čítania
Trendy:
Polievka je základ
Tak to vravievali aj naše staré mamy a myslím, že väčšina z vás im dá za pravdu.
9 minút čítania
Hubárska sezóna v lese a v kuchyni (2) :
Pozor na otravu!
Meteorológovia hlásia dážď, svitá nádej, že konečne budú rásť huby!
11 minút čítania
Fedor Malík:
Hrnčekový s neronetom
Okolo domčeka starej mamy Ruženy na modranskej Moyzesovej ulici chodím po špičkách.
2 minúty čítania
Hubárska sezóna v lese a v kuchyni (1) :
Ako na huby
Tešíte sa na zbieranie húb? Ak zaprší, máme o radosť postarané.
11 minút čítania
Fedor Malík:
Kanárske zemiaky
Neviem ako vy, ale ja zemiaky, lepšie napísané ľuľok zemiakový (solanum tuberosum), milujem.
2 minúty čítania
Trendy:
Jedzme zdravo, nech môžeme darovať krv!
Ak chceme darovať krv, musíme byť zdraví. A strava nám k tomu môže pomôcť.
10 minút čítania
Fedor Malík:
Slivková pizza a neronet
Ten učupený Lenčov domček nám desiatky rokov schádzal z očí.
2 minúty čítania
Lucia Medeková:
Jesť sa dá zdravo a zároveň aj chutne
O zdravom stravovaní s Luciou Medekovou, odborníčkou na zdravý životný štýl.
11 minút čítania
Fedor Malík:
Jazyk s poľskou omáčkou
Tohtoročná burza starožitností pod hradbami Červeného Kameňa bola
viac ako vydarená.
2 minúty čítania