Trendy:
Festival jedla opäť chutil (VIDEO)
Cez víkend sa uskutočnil druhý ročník Slovak Food Festival a my aj vy sme boli pri tom...
11 minút čítania
Na cestách:
Do Chorvátska aj za pršutom
Pred pár dňami sa v Bratislave uskutočnila výstava Be CROative, ktorá nám mala priblížiť Chorvátsko ešte viac, ako ho poznáme počas letnej dovolenky....
5 minút čítania
Fedor Malík:
Moravské klopsy
Jedlá z mletého mäsa boli, sú a budú „výsadou“ chudobných...
2 minúty čítania
Trendy:
Obľúbený Slovak Food Festival už o týždeň!
Najväčší piknik na Slovensku, aj tak sa dá nazvať nadchádzajúca gastronomická udalosť.
5 minút čítania
Fedor Malík:
Pršut a vodka
Len sa nepozerajte do zrkadla. Je po zime, jar je v rozkvete a vy ste opäť pár kilogramov pribrali.
2 minúty čítania
Mini je niekedy VEĽA
Raňajky sú pre telo budíčkom, kedy organizmus potrebuje po celonočnom hladovaní doplniť živiny, aby sa prepol do denného režimu.
3 minúty čítania
Trendy:
Tortu pre Williama a Kate upečie najlepšia cukrárka v Anglicku
Ku Kráľovskej svadbe patrí jednoznačne aj kráľovská torta.
5 minút čítania
Trendy:
Veľká noc bola kedysi tradičnejšia
Oslavy Veľkej noci našich predkov sa od tých súčasných trochu líšili. Málokto už dnes obchádza svoj dom s uhlíkmi, aby odohnal zlé sily,...
9 minút čítania
O víne:
Ochutnávka vína: Rizling Rýnsky 2009, akostné, Víno Nitra (VIDEO)
Víno z produktového radu Selection z Vína Nitra.
1 minúta čítania
Trendy:
Obedujete? Ak nie, robíte chybu!
Vynechať raňajky sa neoplatí, o tom tu už bola reč. Obed je však rovnako dôležitý a preto by sme naň rozhodne nemali zabúdať....
9 minút čítania
Fedor Malík:
Praženica
Bez vajec niet života. A bez dobrej praženice niet ani raňajok.
2 minúty čítania
Trendy:
Slovak Food Festival tento rok viac slovenský (VIDEO)
Druhý ročník Slovak Food Festivalu bude 13. až 15. mája opäť na Bratislavskom hrade.
7 minút čítania
Fedor Malík:
Maennerstolz
Neodsudzujte ma znalci nemeckého jazyka a rovnako nekrúťte hlavami francúzštinári.
2 minúty čítania
Trendy:
Rybie špeciality v Holiday Inn chutili nad očakávania
Druhý degustačný večer v hoteli Holiday Inn sa naozaj vydaril.
9 minút čítania
Osobnosti:
Šéfkuchár z Áno, šéfe Jaroslav Žídek bol online na Pravda.sk
Pýtali ste sa online šéfkuchára Jaroslava Žídeka.
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Tafelspitz so zeleninou
Pár rokov pred prelomovým rokom 1989 Jožko Neumann z Čachtíc maturoval v odbore kuchár – čašník.
2 minúty čítania
Na cestách:
Za pôžitkom do Burgenlandu
Za dobrým jedlom a vínom sa oplatí vycestovať. V prípade Burgenlandu v susednom Rakúsku to máme takpovediac za rohom.
7 minút čítania
Osobnosti:
Knihy na zožratie
Dnes bude reč o knihách, keďže marec je Mesiacom kníh...
11 minút čítania
Fedor Malík:
Onurove rezance
Do toho starého mäsiarstva na dolnom konci Modry prestali ľudia časom chodiť.
2 minúty čítania
Trendy:
Pôst sa začal
Včerajšia Popolcová streda odštartovala štyridsaťdňový pôst pred najväčším kresťanským sviatkom Veľkou nocou, oslavou Kristovho zmŕtvychvstania.
5 minút čítania