Fedor Malík:
Prešporské „rizibizi“
Nedávno sa mi dostala do rúk kniha bratislavského rodáka Tibora Éberta Bratislavská fantázia.
2 minúty čítania
Bublinky sú dobré pre zdravie a spomaľujú proces starnutia
- Inzercia -
Najnovšie trendy naznačujú, že popularita bublinkovej kozmetiky neustále vzrastá. Sú bublinky tou pravou cestou k večnej kráse?
4 minúty čítania
Varecha 9/2014:
Slané pečenie
Časopis Varecha v piatok 28. februára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania
Spisovateľka Silvia Pilková:
Tradičnú slovenskú kuchyňu miluje celá rodina
V týchto dňoch sa na pulty kníhkupectiev dostáva už 7. diel série kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne, ktorých autorkou je Silvia Pilková...
9 minút čítania
50 motorkárov a jedna žena?
- Inzercia -
Predstavte si, že spokojná s dnešným nákupom v obchodnom centre máte namierené do podzemných garáží k svojmu autu....
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Nadlacke s medom
Útulná jedáleň Slovenskej reštaurácie v rumunskom Nadlaku bola „napráskaná do švíku“. Vo vzduchu pomyselne lietali dve muchy na zabitie.
2 minúty čítania
Varecha 8/2014:
Prešporská kuchárka
Časopis Varecha v piatok 21. februára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania
Šéfkuchár Miňo Galáš:
Vyskúšam všetko, čo nezje mňa
Modranská reštaurácia Pavúk – wine restaurant získala už po druhý raz prvenstvo v kategórii Tematická reštaurácia v hodnotení podľa gastronomického bedekra Gurmán na Slovensku...
5 minút čítania
Fedor Malík:
Riča
Priznávam, že ľudí a gastronómiu východného Slovenska som začal spoznávať len pred dvoma desiatkami rokov.
2 minúty čítania
Varecha 7/2014:
Valentínska medová kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 14. februára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania
Marocká kuchyňa:
Exotika na tanieri
Ako chutí Severná Afrika? Seriál SVETOVÉ KUCHYNE po prvýkrát z afrického kontinentu.
18 minút čítania
Súťaž:
TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca január 2014
Najlepšie recepty mesiaca január. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.
7 minút čítania
Fedor Malík:
Pečené zemiaky s borievkami
Môj bývalý kolega Ivan bol z Turca. Bol o pár rokov mladší a bol zapálený komunista. Na fakulte napredoval míľovými krokmi.
2 minúty čítania
Recept mesiaca:
Súťaž na február 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas februára 2014 do kuchárskych kníh na...
4 minúty čítania
Varecha 6/2014:
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality východného Slovenska
Časopis Varecha v piatok 7. februára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania
Láska ide cez žalúdok aj počas sviatku všetkých zamilovaných
-Inzercia-
Vedeli ste, že jedenie čokolády spôsobuje intenzívnejšie vzrušenie?...
3 minúty čítania
Trendy:
Fašiangy – čas hodovania a veselosti
Od Troch Kráľov až po Popolcovú stredu – to sú fašiangy – obdobie plesov, karnevalov, zábav a samozrejme obdobie prehýbajúcich sa stolov plných...
7 minút čítania
Fedor Malík:
Račiansky šmorn
Pred časom som vám priniesol recept na modranský sladký trhanec. Krupicový trhanec, po našom šmorn.
2 minúty čítania
Varíte radi? Máte svoje obľúbené recepty a tipy ?
- Inzercia -
Aj keď varíte radi, variť každý deň nie je vždy zábava. Často chýba čas, inšpirácie alebo suroviny. Pre...
3 minúty čítania
Trendy:
Novoročný reštart
Cez vianočné sviatky sme toho pojedli až-až. Nezaškodí si trochu prečistiť organizmus.
13 minút čítania
Varecha 5/2014:
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality stredného Slovenska
Časopis Varecha v piatok 31. januára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania
Ekoškoly súťažia o multifunkčné ihriská
- Inzercia -
Ochrana životného prostredia a podpora športových aktivít našich detí patria medzi najdôležitejšie výzvy súčasnosti....
2 minúty čítania
Fedor Malík:
Pečená morka, snobské víno
Jožko, môj mäsiar, sľub dodržal. Zavolal mi v momente, keď z podnikovej dodávky práve vykladali čerstvú hydinu.
2 minúty čítania
Varecha 4/2014:
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality západného Slovenska
Časopis Varecha v piatok 24. januára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania
Kuchyňa severovýchodného Nemecka:
Ryby, rakytník, špargľa
O svojich kulinárskych skúsenostiach a zážitkoch z Nemecka nám do seriálu SVETOVÉ KUCHYNE napísala Varecháčka Elixir.
21 minút čítania