Magazín

Prešporské „rizibizi“

Fedor Malík:
Prešporské „rizibizi“

Nedávno sa mi dostala do rúk kniha bratislavského rodáka Tibora Éberta Bratislavská fantázia.
2 minúty čítania

Bublinky sú dobré pre zdravie a spomaľujú proces starnutia

Bublinky sú dobré pre zdravie a spomaľujú proces starnutia

- Inzercia - Najnovšie trendy naznačujú, že popularita bublinkovej kozmetiky neustále vzrastá. Sú bublinky tou pravou cestou k večnej kráse?
4 minúty čítania

Varecha 9/2014: Slané pečenie

Varecha 9/2014:
Slané pečenie

Časopis Varecha v piatok 28. februára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Spisovateľka Silvia Pilková: Tradičnú slovenskú kuchyňu miluje celá rodina

Spisovateľka Silvia Pilková:
Tradičnú slovenskú kuchyňu miluje celá rodina

V týchto dňoch sa na pulty kníhkupectiev dostáva už 7. diel série kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne, ktorých autorkou je Silvia Pilková...
9 minút čítania

50 motorkárov a jedna žena?

50 motorkárov a jedna žena?

- Inzercia -
Predstavte si, že spokojná s dnešným nákupom v obchodnom centre máte namierené do podzemných garáží k svojmu autu....
2 minúty čítania

Nadlacke s medom

Fedor Malík:
Nadlacke s medom

Útulná jedáleň Slovenskej reštaurácie v rumunskom Nadlaku bola „napráskaná do švíku“. Vo vzduchu pomyselne lietali dve muchy na zabitie.
2 minúty čítania

Varecha 8/2014: Prešporská kuchárka

Varecha 8/2014:
Prešporská kuchárka

Časopis Varecha v piatok 21. februára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Šéfkuchár Miňo Galáš: Vyskúšam všetko, čo nezje mňa

Šéfkuchár Miňo Galáš:
Vyskúšam všetko, čo nezje mňa

Modranská reštaurácia Pavúk – wine restaurant získala už po druhý raz prvenstvo v kategórii Tematická reštaurácia v hodnotení podľa gastronomického bedekra Gurmán na Slovensku...
5 minút čítania

Riča

Fedor Malík:
Riča

Priznávam, že ľudí a gastronómiu východného Slovenska som začal spoznávať len pred dvoma desiatkami rokov.
2 minúty čítania

Varecha 7/2014: Valentínska medová kuchyňa

Varecha 7/2014:
Valentínska medová kuchyňa

Časopis Varecha v piatok 14. februára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Marocká kuchyňa: Exotika na tanieri

Marocká kuchyňa:
Exotika na tanieri

Ako chutí Severná Afrika? Seriál SVETOVÉ KUCHYNE po prvýkrát z afrického kontinentu.
18 minút čítania

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca január 2014

Súťaž:
TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca január 2014

Najlepšie recepty mesiaca január. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.
7 minút čítania

Pečené zemiaky s borievkami

Fedor Malík:
Pečené zemiaky s borievkami

Môj bývalý kolega Ivan bol z Turca. Bol o pár rokov mladší a bol zapálený komunista. Na fakulte napredoval míľovými krokmi.
2 minúty čítania

Recept mesiaca: Súťaž na február 2014

Recept mesiaca:
Súťaž na február 2014

Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas februára 2014 do kuchárskych kníh na...
4 minúty čítania

Varecha 6/2014: Poklady slovenskej kuchyne - špeciality východného Slovenska

Varecha 6/2014:
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality východného Slovenska

Časopis Varecha v piatok 7. februára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Láska ide cez žalúdok aj počas sviatku všetkých zamilovaných

Láska ide cez žalúdok aj počas sviatku všetkých zamilovaných

-Inzercia-
Vedeli ste, že jedenie čokolády spôsobuje intenzívnejšie vzrušenie?...
3 minúty čítania

Fašiangy – čas hodovania a veselosti

Trendy:
Fašiangy – čas hodovania a veselosti

Od Troch Kráľov až po Popolcovú stredu – to sú fašiangy – obdobie plesov, karnevalov, zábav a samozrejme obdobie prehýbajúcich sa stolov plných...
7 minút čítania

Račiansky šmorn

Fedor Malík:
Račiansky šmorn

Pred časom som vám priniesol recept na modranský sladký trhanec. Krupicový trhanec, po našom šmorn.
2 minúty čítania

Varíte radi? Máte svoje obľúbené recepty a tipy ?

Varíte radi? Máte svoje obľúbené recepty a tipy ?

- Inzercia - Aj keď varíte radi, variť každý deň nie je vždy zábava. Často chýba čas, inšpirácie alebo suroviny. Pre...
3 minúty čítania

Novoročný reštart

Trendy:
Novoročný reštart

Cez vianočné sviatky sme toho pojedli až-až. Nezaškodí si trochu prečistiť organizmus.
13 minút čítania

Varecha 5/2014: Poklady slovenskej kuchyne - špeciality stredného Slovenska

Varecha 5/2014:
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality stredného Slovenska

Časopis Varecha v piatok 31. januára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Ekoškoly súťažia o multifunkčné ihriská

Ekoškoly súťažia o multifunkčné ihriská

- Inzercia -
Ochrana životného prostredia a podpora športových aktivít našich detí patria medzi najdôležitejšie výzvy súčasnosti....
2 minúty čítania

Pečená morka, snobské víno

Fedor Malík:
Pečená morka, snobské víno

Jožko, môj mäsiar, sľub dodržal. Zavolal mi v momente, keď z podnikovej dodávky práve vykladali čerstvú hydinu.
2 minúty čítania

Varecha 4/2014: Poklady slovenskej kuchyne - špeciality západného Slovenska

Varecha 4/2014:
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality západného Slovenska

Časopis Varecha v piatok 24. januára 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Kuchyňa severovýchodného Nemecka: Ryby, rakytník, špargľa

Kuchyňa severovýchodného Nemecka:
Ryby, rakytník, špargľa

O svojich kulinárskych skúsenostiach a zážitkoch z Nemecka nám do seriálu SVETOVÉ KUCHYNE napísala Varecháčka Elixir.
21 minút čítania