Varecha 8/2016:
Slovensko na tanieri 2 - Dobroty bez mäsa

Pravda, 20. februára 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 26. februára v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na bezmäsité dobroty zo slovenských regiónov. Pripravil ich aj Jakub Šouc, šéfkuchár hotela Dubná skala v Žiline. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Slovenské poklady - mäso
v Pravde v piatok 26. 2. 2016

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Zemiakové rezance s hubovým ragú
- Ružičkový kel so sardelovo-chrenovým krémom
- Gaštanové pirohy s bryndzovou plnkou
- Tortu s feniklom a kozím syrom
- Pikantné hrianky s vajíčkom a špenátom
- Tvarohovú hrudku s paradajkovou prílohou
- Šúľance s rukolovým „pestom”
- Voňavé tekvicové rizoto
- Čokoládový koláčik s vanilkovou plnkou
- Teplý zeleninový šalát
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist