Neváhajte a vyskúšajte recepty na bezmäsité dobroty zo slovenských regiónov. Pripravil ich aj Jakub Šouc, šéfkuchár hotela Dubná skala v Žiline. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Slovenské poklady - mäso
v Pravde v piatok 26. 2. 2016
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Zemiakové rezance s hubovým ragú
- Ružičkový kel so sardelovo-chrenovým krémom
- Gaštanové pirohy s bryndzovou plnkou
- Tortu s feniklom a kozím syrom
- Pikantné hrianky s vajíčkom a špenátom
- Tvarohovú hrudku s paradajkovou prílohou
- Šúľance s rukolovým „pestom”
- Voňavé tekvicové rizoto
- Čokoládový koláčik s vanilkovou plnkou
- Teplý zeleninový šalát
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku