Neváhajte a vyskúšajte recepty na rybacie dobroty. Pripravil ich aj Milan Králik, šéfkuchár hotela Turiec v Martine. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Slovenské poklady - Ryby, rybky, rybičky
v Pravde v piatok 4. 3. 2016
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Filety z kapra na zelerovom pyré
- Halušky zo zubáča v rizlingovej omáčke
- Rolky zo pstruha a špargle
- Račiu koláčovú tortu
- Terinku z lososa a raka
- Pstruha v alobale so zeleninovou plnkou
- Veľké „ravioly“ s ostriežom a so špenátom
- Cviklový šalát s údeným pstruhom
- Marinovaného lososa s chrenovou omáčkou
- Pstruha na modro
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku