Varecha 42/2020:
Hubové delikatesy
Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 16. októbra v denníku Pravda.
3 minúty čítania
Jozef Mak z TV Varecha:
Varí slovenské dobroty, ktoré sú jeho najobľúbenejšie?
Slovenské dobroty varí v TV Varecha sympatický folklorista Jozef Mak, človek, ktorý spája svoj podnikateľský sen so životnou folklórnou vášňou. Svojim hosťom...
3 minúty čítania
To naj z Varecha.sk:
10 najklikanejších receptov na žemľovku
Pečivo, tvaroh, jablká, to sú zvyčajné žemľovkové ingrediencie. Počas 11 rokov existencie nášho portálu sa však i toto sladké jedlo dočkalo rôznych obmien....
4 minúty čítania
Fedor Malík:
Pečená kačka
Nie, nie. Nebudú to frivolné slová
a rýmy, ktoré vám možno napadajú. Budú to seriózne spomienky
na kulinárske podoby upečených
zástupcov vodnej hydiny...
3 minúty čítania
To pravé na chladné večery:
Jednoduché a výborné pečené zemiaky 10x inak
Pečené zemiaky, to je klasika, na ktorú máme v chladných dňoch čoraz väčšiu chuť. Viete, ako ich pripraviť naozaj chrumkavo a...
5 minút čítania
Zuzana Haasová o jedle a varení:
Čo si dopraje, keď konečne môže?
Na čom si rada pochutná herečka, spisovateľka, režisérka a speváčka Zuzana Haasová? Ako jej stravovanie ovplyvňuje jej diagnóza? Vyspovedali sme ju pri nakrúcaní...
4 minúty čítania
Patrí k jesennému menu:
Aký by mal byť burčiak, aby ste po ňom nemali ťažké ráno?
Nie je to hroznová šťava, ale ani
víno, a má možno toľko odporcov
ako priaznivcov. Mnohí si však
bez neho jeseň nevedia predstaviť
– burčiak...
3 minúty čítania
A budete v siedmom nebi:
10 božských zákuskov s gaštanovým pyré
Pripraviť výborný gaštanový zákusok nie je žiadny problém, keď máte poruke hotové gaštanové pyré a týchto 10 receptov.
4 minúty čítania
Varecha 41/2020:
Hus a kačka pre gurmánov
Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 9. októbra v denníku Pravda.
3 minúty čítania
SÚŤAŽ Napíšte a vyhrajte:
Hľadáme nápady ako využiť všetky zvyšky z kuchyne
Šupky, odrezky, starý chlieb, listy, kosti... Nič z toho nemusí byť odpad a predsa ich tak často vyhadzujeme do koša....
2 minúty čítania
Čas kapustový:
10x hlávky plné zdravia vo vašom jedálničku
Ktovie, kde sú korene nelichotivého označenia „kapustná hlava“, keď v hlávkach kapusty sa skrýva taký cenný zdroj prospešných látok a vitamínov. Pozrite...
4 minúty čítania
TOP 30 receptov (september 2020):
Upečte si orechové rožteky podľa najukladanejšieho receptu
Neviete, čo navariť alebo napiecť? V našom rebríčku najukladanejších septembrových receptov určite nájdete dobrú inšpiráciu....
14 minút čítania
Októbrová SÚŤAŽ:
Pridajte recept a mixér môže byť váš
Dni sa skracujú, viac času začneme tráviť doma a tak bude dosť príležitostí niečo dobré navariť či napiecť. Pridajte svoj recept na Varecha....
6 minút čítania
Pre hostí aj domácich:
10 fantastických rolád, ktoré sa budú páčiť každej návšteve
Zvinutie do rolády spraví aj z toho najobyčajnejšieho zákusku efektné pohostenie....
4 minúty čítania
Varecha 40/2020:
Chute jesene
Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 2. októbra v denníku Pravda.
3 minúty čítania
11. narodeniny Varecha.sk:
11 najklikanejších receptov všetkých čias
Dnes je to presne 11 rokov, čo sme svetu oficiálne predstavili našu Varechu. Pozrite sa s nami, ktoré recepty na seba upútali najviac pozornosti za celú históriu fungovania portálu....
5 minút čítania
Takto sa robí na Slovensku:
10 najklikanejších receptov na cheesecake v histórii Varecha.sk
S anglickým názvom, gréckym pôvodom, ale aj tak ju už u nás ako doma. Na cheesecaku si síce môžete pochutnať v každej kaviarni, ale pozrite sa, ako ho pripravujú slovenské gazdinky....
4 minúty čítania
Mecom prichádza s novým radom výrobkov so stopercentným slovenským mäsom
INZERCIA - Najväčší výrobca mäsových produktov na Slovensku prichádza s novým radom výrobkov pod názvom Naše slovenské....
5 minút čítania
Nie sú to síce rezne, ale...:
Budete sa čudovať, čo všetko môžete schovať do trojobalu a vypražiť
Obaliť a vypražiť. Nemôžete si pomôcť, ale tento spôsob prípravy jedál jednoducho milujete......
4 minúty čítania
Chválospev na jablká:
10 jablkových koláčov, s ktorými bude jeseň sladká
Poznáte niekoho, komu by nechutili jablkové koláče? Tradičné, chutné a naše, slovenské jablká sú jednoducho stávkou na istotu aj pri pečení....
5 minút čítania
Varecha 39/2020:
Lahôdky z malej hydiny
Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 25. septembra v denníku Pravda.
2 minúty čítania
Zásobáreň vitamínu C:
Kedy a ako zbierať šípky a čo z nich pripraviť
Šípky obsahujú oveľa viac vitamínu C ako citróny či jablká. Vyberte sa von a zabezpečte si ich poriadnu zásobu, my vám poradíme kedy...
3 minúty čítania
Vyberie si naozaj každý:
10 výborných obedov z morčacieho mäsa
Siahnite nabudúce v obchode po morčacom stehne či prsiach. Že prečo? Lebo na Vareche máme vynikajúce recepty na jeho prípravu.
5 minút čítania
Nenechajte ich ladom:
10 originálnych nápadov, ako spracovať hrušky
Lámete si hlavu, čo urobiť s hruškami, keď ste už klasických koláčov prejedení? Vyskúšajte z nich urobiť želé, čipsy, džem alebo...
4 minúty čítania
Varecha 38/2020:
Tanier plný farieb
Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 18. septembra v denníku Pravda.
2 minúty čítania