Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza mimoriadne nie v piatok, ale už vo štvrtok, 23.12. na 16-tich stranách. Keďže je deň pred Štedrým dňom, prináša recepty na tradičné vianočné dobroty.
V rubrike Majstri varešky predstaví recepty na sviatočné domáce varenie šéfkuchárka Zuzana Sisáková zo zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade.
V rubrike Sezóna sa venujeme arašidom a receptom z nich. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
V magazíne nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si môžete prečítať rozhovor s Monikou Jurčíkovou, ktorá napiekla vianočné oplátky a trubičky.
Tradičné vianočné recepty pripravil Peter Holec, šéfkuchár hotela Zochova chata v Modre-Piesku.
Naučte sa pripraviť:
- Tradičnú kapustnicu- Pečené pupáky s makom
- Šošovicovú mliečnu polievku so sušenými slivkami
- Vyprážaného kapra so zemiakovým šalátom s cibuľkou
- Zubáča s dusenou zeleninou a zázvorovou omáčkou
- Hubovú polievku so smotanou a zemiakmi
- Morčaciu roládu plnenú gaštanmi a brusnicami
- Vianočný medový stromček s gaštanovou plnkou
Recepty v magazíne Varecha nájdete vo štvrtok 23. decembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku