Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 17.12. na 16-tich stranách a v hlavnej téme opäť prináša inšpirácie na vianočné pečenie.
V rubrike Majstri varešky predstaví recepty pre blaho ducha aj tela vedec s vareškou a autor kuchárskych kníh doc. Miloš Mikuš. Pripravil dezerty, ktoré sú zdravšou, ale chutnou alternatívou sladkých koláčov. V rubrike Vyznáte sa, sa venujeme steakom. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
V magazíne nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si môžete prečítať rozhovor s Miss Slovensko 2021 Sophiou Hrivňákovou, ktorá pripravila kuracie medailóniky „à la Sophi “.
Inšpirácie na vianočné pečenie pripravila cukrárka Natacha Pacal z Natacha Pacal Patisserie v Bratislave.
Naučte sa pripraviť:
- Pečené nanuky- Diamanty s brusnicami
- Mandľové kôpky
- Linecké kolieska
- Orieškové guľky
- Medovníky
- Vianočnú tortu
- Slaný karamel
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 17. decembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku