Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a aj viac čítania v nových rubrikách. Magazín Varecha k vám prichádza 31.12. na 16-tich stranách. Keďže je Silvester, prináša recepty na silvestrovské chuťovky. Tiež v ňom mimoriadne nájdete recepty na najlepšie koktaily na záver roka.
V rubrike Sezóna sa venujeme ovociu s nezvyčajným názvom – hurmikaki a receptom z nich. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha uvarila speváčka LeRa rusnácku máčanku.
Silvestrovské chuťovky pripravil Jardo Žídek, šéfkuchár reštaurácie Riverbank v Bratislave.
Naučte sa pripraviť:
- Údeného lososa s pečenou paprikou a kaviárom- Cibuľový koláč
- Úhora s mandľovo-chrenovou omáčkou
- Parmskú šunku so žltým melónom
- Údeného pstruha na čiernom chlebe
- Tom Kha Gai - ostrú hydinovú polievku s kokosovým mliekom, citrónovou trávou a čili
- Pelmene
- Amura v majonéze
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 31. decembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku