Hokkaido s medom (fotorecept)
Foto: EvusikHokkaido s medom Mňa osobne chuť tejto tekvice pripravenej na sladko úplne ohromila. Chutí ako tie najfantastickejšie pečené gaštany, má lahodnú chuť umocnenú medom a škoricou.
Vyprážaná tekvica v rúre
Foto: Natassa22Vyprážaná tekvica v rúre Zdravšia alternatíva ku klasickému vyprážaniu, a výsledok je omnoho chutnejší.
Pečená tekvica s camembertom
Foto: Pravda - Ivan MajerskýPečená tekvica s camembertom Predstavte si ten roztekajúci sa syr, keď doň zakrojíte...
Pečená dýně s fenyklem
Foto: MijaitaPečená dýně s fenyklem Syrový fenikl je jemný, sladký, s dýní se kamarádí.
ANKETA: Používate najradšej tekvicu, ktorú pred pečením netreba šúpať?
Diskusia k článku