Rôzne

Aký zákusok k narodeninám?

mjm - fotkamjm, 8. septembra 2011

Dobrý večer!
Keď čítam a pečiem vaše recepty, tak ma vždy niečím novým prekvapia, či už je to lepšia chuť, krajší výzor..... jednoducho ste všetky veľmi šikovné cukrárky :)
Preto by som chcela poradiť, môj dedko má narodeniny a má veľmi rád sladké, chcela by som mu upiecť nejaký pekný a hlavne chutný zákusok.
Prosím poradte :) ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Ano, je ich tu neúrekom, problém bude si vybrať. Ale ja by som na akúkoľvek tortu urobila z modelovacej hmoty nejaký ten symbol, ktorý charakterizuje tvojho dedka, alebo aj nie, napríklad fajku, alebo klobúk a paličku, apod. A náplň alebo cesto trochu skombinovať s alkoholom.No, najlepošie bude, ak sa inšpiruješ tu.
evanaaa
Teraz som si všimla - napravo je : Ludvik - cukrárska výroba, klikni si tam a pozri sa na torty, aké sú.
evanaaa
Ale to sú už hotové, na predaj, ja len, aby si siich obzrela, najmä tie poschodové. Ináč, je to aj na: www.cukraren-ludvik.sk, alebo na iné stránky.
pumaamravec
a co ma tvoj dedo najradsej?:) nejake cokoladove zakusky, alebo orechove, karamelove? s velkym mnozstvom plnky, alebo skor suchsie?:) Moja babka napriklad je najradsej ak dostane na sviatok nieco ako pernik, lebo nema rada kolace s plnkou a pre nas je to vyhodne lebo pernik sa ani pokazit neda:D
hubata
súhlasím s @pumaamravec : možno by si dal aj nejaké slané k vínku. Chlapi majú tuším v všeobecnosti radšej slané pečivo.
evanaaa
Hubatinka, ale on má vraj veľmi rád sladké. A iste tam bude aj niečo slané. Ono je fakt, že mnohí chlapi, či mladí alebo starí sú na sladké. Ale výber tu je dobrý, len treba vybrať a piecť.
lorak40
Ja by som stým nemal problém.Dedko by jedol to čo by som mu dal,keby chudák ešte bol medzi nami.A už keď,tak sa ho nenápadne povyzvedaj načo by mal chuť.
julica
Náš dedko mal rád linecké, žiaľ, už mu ich nenapečiem.