Korenie 4 farieb mleté

Korenie 4 farieb mleté ako ingrediencia v receptoch:

  • Pohánka s baklažánmi na bakuský spôsob (fotorecept)

    Pohánka s baklažánmi na bakuský spôsob (fotorecept)

    Výborné a zdravé jedlo z azerbajdžanskej kuchyne. Ak chcete uvariť niečo chutné z pohánky, tak je to ten pravý recept. Môže byť ako príloha k mäsu alebo aj ako samostatné jedlo. Ja mám radšej ako...

  • Osso bucco s chuťou jesene (fotorecept)

    Osso bucco s chuťou jesene (fotorecept)

    Plátok nožiny s prepílenou kosťou som držala zabalený vo fólii v chladničke pár dní. Dozrel práve s mojím rozhodnutím, ako ho pripravím.

  • Rajčinová kapustová polievka (fotorecept)

    Rajčinová kapustová polievka (fotorecept)

    Na túto polievku si spomínam z detstva, často sa doma varila. Volali sme ju červená kapusta. Ja ju tiež varievam, hoci dávnejšie nebola na stole. No a dnes som dostala na ňu chuť, ...

  • Šampiňónové rizoto

    Šampiňónové rizoto

    Premýšľala som čo také rýchle ukuchtiť k obedu a zužitkovať šampiňony v chladničke, voľba padla na rizoto. Aby bolo také voňavejšie, pridala som aj vlastnoručne nazbierané hríby z mrazáku.

  • Kuracie krídelká v pivovo-jablkovo-medovej marináde

    Kuracie krídelká v pivovo-jablkovo-medovej marináde

    Chutná, netradičná ale dostupná marináda a lahodne vypečené kuracie krídelká s vaším obľúbeným dipom a zeleninou podľa chuti. Ja som ich piekla v rúre, dajú sa ugrilovať aj vonku na grile.

  • Jarný zemiakový šalát s mletým zeleninovým rezňom

    Jarný zemiakový šalát s mletým zeleninovým rezňom

    Keď sme sa v zime dojedli majonézového s rezňami a teraz sa to pokúšame zhodiť, urobíme si na jar a v lete bez majonézy a so zeleninkou.

  • Recept bez obrázku

    Výborné mäso podľa mňa

    Toto maso je nejlepší na přivítání hostí-je to minutka.

  • Kôprový koláč s hlivou

    Kôprový koláč s hlivou

    Hlivu nakrájame a uvaríme v slanej vode spolu s rascou. Lístkové cesto rozvaľkáme a uložíme na vymastený plech alebo použijeme papier na pečenie.

  • Sabinovská hrudka prekladaná s paradajkou

    Sabinovská hrudka prekladaná s paradajkou

    Sabinovská hrudka prekladaná s paradajkou, je veľmi jednoduchá, lacná, rýchla a chutná záležitosť. Je v nej použitý syr - Sabinovská hrudka, ktorá veľmi pripomína mozzarellu. Vhodné na raňajky, ľahkú večeru alebo aj...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist