Foto: jezibabka1
Som " škrečkovadlo" t.j odkladám všetko, čo sa mi môže hodiť. Dnes sme mali chuť na zemiakový prívarok, ale ja na vrch ešte "niečo Zobraziť celý popisSom " škrečkovadlo" t.j odkladám všetko, čo sa mi môže hodiť. Dnes sme mali chuť na zemiakový prívarok, ale ja na vrch ešte "niečo potrebujem", tak som urobila revíziu mrazáka a našla som uvarené, obraté kuracie mäsko z polievky a ryžu.
Postup
-
1
Zemiaky obielime a nakrájame na menšie kocky. Varíme v posolenej vode s koreninami. Keď sú zemiaky mäkké zahustíme ich smotanou, do ktorej sme pridali múku, cukor, ocot a kôpor.
- 2
Staršie pečivo polámeme na menšie kúsky, zalejeme bujonom, aby zmäklo, pridáme pomleté mäso, vajce, koreniny, ryžu, na drobno posekaný medvedí cesnak, premiešame a tvarujeme guličky, ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu