Plnené zemiakové palacinky
Plnené zemiakové palacinky

Zemiakové palacinky s kôprom plnené mletým hovädzím mäsom videorecept

jakubpajor - fotkajakubpajor, 23. mája 2021
5
porcií
30 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Videopostup

Suroviny

500 g
3 ks
400 ml
3 PL
30 g
150 g
1  ČL
300 g mleté
1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do väčšej misky dáme nakrájané zemiaky, mlieko, vajcia, slnečnicový olej a rozmixujeme. Potom pridáme nakrájaný kôpor a hladkú muku a dobre premiešame.

  2. 2

    Na panvicu dáme olivový olej a pečieme palacinky - 5 minút z jednej strany a 2 minúty z druhej strany.

  3. 3

    Na panvici s olejom orestujeme mleté hovädzie mäso, pridáme soľ, korenie a rascu. Keď sa mäso zatiahne, pridáme nakrájanú cibuľu, papriku a spolu restujeme.

  4. 4

    Palacinky naplníme mäsovou zmesou. Dobrú chuť 👨🏻‍🍳👌

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Zemiaky, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Palacinky, Oprážané

Diskusia k receptu

motyka
Aj mne sa páči, taktiež by mi chutilo. Plnka môže byť aj s iným masom. Ukladám a príležitostne aj vyskúšam.