Zeleninová zmes v papierovom batôžteku
Patrik Lednár
šéfkuchár hotela Albrecht v Bratislave, 15. augusta 2011
šéfkuchár hotela Albrecht v Bratislave, 15. augusta 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso nakrájame na malé kúsky a opečieme na oleji spolu s cibuľkou a cesnakom päť minút. Papier na pečenie vystrihneme na veľkosť 35 x 35 cm. Namočíme ho, pokrčíme v dlaniach a vystrieme na stôl.
- 2
Na stred papiera dáme na malé kocky pokrájanú zeleninu, opečené mäso. Ochutíme čerstvým rozmarínom, soľou a korením a pridáme šampiňóny.
- 3
Papier hore zviažeme motúzikom a urobíme z neho batôžtek. Vložíme do rúry a pečieme 20 minút na 180 oC.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
...potom by to bolo jedle cele...len neviem, ci by sa papier nepotrhal...
mate niekto skusenosti?