Vyprážaná bravčová pečeň v mandľovom cestíčku fotorecept
Foto: izabella929
Zostala mi menšia polovica pečienky z plnenia, urobila som ju v mandľovom cestíčku.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
300 g |
|
Cestíčko: | |
50 ml |
|
2 PL |
|
2 ks |
|
podľa potreby špeciál |
|
štipka |
|
štipka |
|
hrsť |
|
2 PL domáca |
|
Príloha: | |
|
Postup
-
1
Pečeň som nakrájala na plátky.
-
2
Obalila som ju v múke.
-
3
Pripravila som si cestíčko: Z mlieka, smotany, vajec, múky, korenia a soli som vyšľahala cestíčko.
-
4
Potom som pridala mandľové lupienky a už iba jemne premiešala.
-
5
Na panvicu som dala zohriať masť. Pečeň som namáčala v cestíčku a vyprážala sa pod pokrievkou.
-
6
Vyprážanú som vyložila na kuchynský papier. Pokiaľ sa vyprážala pečeň, uvarila som zemiaky.
-
7
Výborná harmónia chutí. Prajem vám dobrú chuť.
Ďakujem veľmi pekne za vaše milé komentáre.-)