Vegánske špenátové palacinky
Foto: lunter
6 ks
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sójové mlieko rozmixujeme s baby špenátom. V mise zmiešame špaldovú múku, špenátovú zmes, vodu a soľ podľa vlastnej chuti.
- 2
Na rozohriatej panvici s olivovým olejom pripravíme špenátové palacinky. Ak sa trhajú, pridáme trošku špaldovej múky.
- 3
Medzitým si nakrájame zeleninu a koriandrovú vňať. Dip si pripravíme podľa vlastnej chuti - na jednu porciu budeme potrebovať asi 6 PL Lunter sójového zakysaného nápoja. Ochutíme ho roztlačeným cesnakom a nadrobno nakrájanou bazalkou. Na záver pridáme štipku nakrájanej čerstvej chilli papričky.
- 4
Hotové palacinky naplníme mexickou nátierkou a zeleninou.
Tiež Špenátové palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu