Vegánske špenátové palacinky

lunter - fotkaLunter, 26. marca 2019 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Vegánske špenátové palacinkyFoto: lunter
6 ks
porcií
30 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Sójové mlieko rozmixujeme s baby špenátom. V mise zmiešame špaldovú múku, špenátovú zmes, vodu a soľ podľa vlastnej chuti.

  2. 2

    Na rozohriatej panvici s olivovým olejom pripravíme špenátové palacinky. Ak sa trhajú, pridáme trošku špaldovej múky.

  3. 3

    Medzitým si nakrájame zeleninu a koriandrovú vňať. Dip si pripravíme podľa vlastnej chuti - na jednu porciu budeme potrebovať asi 6 PL Lunter sójového zakysaného nápoja. Ochutíme ho roztlačeným cesnakom a nadrobno nakrájanou bazalkou. Na záver pridáme štipku nakrájanej čerstvej chilli papričky.

  4. 4

    Hotové palacinky naplníme mexickou nátierkou a zeleninou.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist