Špenátové palacinky
Vegánske špenátové palacinky
Autor receptu: lunter
6 ks porcií |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Sójové mlieko rozmixujeme s baby špenátom.
V mise zmiešame špaldovú múku, špenátovú zmes, vodu a soľ podľa vlastnej chuti.
- Na rozohriatej panvici s olivovým olejom pripravíme špenátové palacinky. Ak sa trhajú, pridáme trošku špaldovej múky.
- Medzitým si nakrájame zeleninu a koriandrovú vňať.
Dip si pripravíme podľa vlastnej chuti - na jednu porciu budeme potrebovať asi 6 PL Lunter sójového zakysaného nápoja. Ochutíme ho roztlačeným cesnakom a nadrobno nakrájanou bazalkou. Na záver pridáme štipku nakrájanej čerstvej chilli papričky.
- Hotové palacinky naplníme mexickou nátierkou a zeleninou.
|