Rybací šalát
Treska v majonéze (fotorecept)
Autor receptu: martinz69
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Pripravím si nálev - 1 liter voda, 100 ml ocot, 2 ks bobkový list, 10 ks celé čierne korenie.
- Do vriaceho nálevu pridám rozmrazenú tresku a varím 15 minút.
- Zatiaľ si uvarím mrkvu. Nie úplne do mäkka, stačí 6-7 minút.
- Vychladnutú tresku nasekám, mrkvu nastrúham a 20 g cibule nakrájam na malé kúsky. Pridám aj zbytok surovín zo zoznamu (150 g majonéza, 20 ml ocot, 1 PL horčica, 7 g soľ, 1 g mleté čierne korenie).
- Všetko spolu premiešam.
- Nakoniec to najťažšie, pre lepšiu chuť musí počkať v chladničke aspoň cez noc.
|