Po včerajšej prechádzke lesom sme sa vrátili s krásnym úlovkom.Na starom mieste sme našli hubu,barania hlava,to vám bolo radosti,no a dnes z nej bol Zobraziť celý popisPo včerajšej prechádzke lesom sme sa vrátili s krásnym úlovkom.Na starom mieste sme našli hubu,barania hlava,to vám bolo radosti,no a dnes z nej bol super obedík.Je to dobrota nad dobroty.
Postup
-
1
Ryžu si uvaríme al dente,
-
2
Kým sa varí, očistené, pokrájané huby orestujeme na masle s cibuľou,pridáme cesnak a zalejeme vývarom a vínom.
-
3
Keď je ryža uvarená pridáme huby a zľahka spolu zmiešame. Podľa potreby ochutíme soľou, zalejeme smotanou a zasypeme polovicou parmezánu Na miernom ohni prehrejeme,aby sa syr a smotana dobre spojili .
-
4
Pred podávaním každú porciu posypeme syrom a petržlenovou vňaťou.
-
5
A toto je ten úlovok v plnej svojej kráse.
dokonale.Ďakujem za Rcp.