Cestoviny
Tagliatelle s kuracím mäsom a paradajkovou omáčkou
Autor receptu: borec110
5 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Kuracie maso nakrájame na menšie kusky, dáme do misky. Pridáme 1 strúčik cesnaku a 1 nasekanú cibuľu. Osolíme, okoreníme a pridáme časť lúpaných paradajok (ja som použila v konzerve Gianna). Zmes odložíme asi na pol hodiny do chladničky.
- Na masle opražíme nakrájanú cibuľu spolu s cesnakom. Pridáme zmes z chladničky a opekáme, kým mäso nie je mäkké.
Medzitým si uvaríme cestoviny v osolenej vode.
- K mäsu pridáme zvyšok lúpaných paradajok (prípadne pridám paradajkovú omáčku a pod.). Zalejeme smotanou, dochutíme korením a povaríme.
- Pridáme uvarené cestoviny, bazalku, premiešame a krátko prehrejeme.
- Dobrú chuť
|