Sumček africký s cuketovým pšenom
Michal Hečko
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum****, 13. júna 2019
šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum****, 13. júna 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cukety a cibuľu nakrájame na malé kocky, opečieme, pridáme pretlačený cesnak, pšeno a pomaly podlievame vývarom (vodou), až kým pšeno nezmäkne. Do tepelne upraveného pšena nasekáme bylinky a dochutíme soľou a korením.
- 2
Filety sumčeka opekáme na masle (asi 2 minúty z každej strany), ochutíme soľou a korením. Podávame so pšenom a pokvapkáme olivovým olejom.
Tiež sumček:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu