Steak s grilovaným hermelínom na šaláte
Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 30. júla 2017
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 30. júla 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu očistíme a nakrájame na steaky, ktoré osolíme, okoreníme, na oleji sprudka opečieme z oboch strán 6 minút a necháme odležať.
- 2
Hermelín ugrilujeme. Očistený a osušený šalát zmiešame s pokrájanými cherry paradajkami, cibuľou, ochutíme olivovým olejom a balzamikovým octom. Šalát dáme na tanier, položíme naň steak a navrch grilovaný hermelín.
Tiež hovädzí steak:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu