Diskusia k receptu
Knedličky s údeným mäsom

Špekové knedlíky se zelím

rubyrom - fotkarubyrom, 3. januára 2019

Komentáre 1 - 12 z 12


Ďalší z Tvojich chutných receptov. Aj nie moc drahý a určite výborný. Ukladám si a najbližšie aj vyskúšam. Ja ale možno uvarím vo fólii. Mám obavy, či by sa mi vo vode "nerozišli. Všetko tak varím, ale to je môj problém. Vďaka
Krásný recept i foto, sliny se mi sbíhají, hmmm
1x rubyrom
Ej teraz si mi brnkla na strunu...určite to vyskúšam, mám rád tradičnú českú kuchyňu...
No vidíš....ja čítam špekové a myslela som, že špikové, čo je dosť veľký rozdiel. Takéto knedlíky ku kapuste by sa mi páčili, podobné sú ako aj tie zo zemiakového cesta s údeninou, ktoré by som tiež rada spravila. A dali by sa variť priamo v kapuste?
Uz dlhsie sledujem zaplavu Tvojich receptov ktorymi zasobujes tento portal,si velmi sikovna.tento si ulozim na skusku,mam slabost na tie vase ceske knedliky;-).len tak dalej *****
@Motyka , davam tu smes do mikrotenovych sacku, uvalim valecek a varim na pare, neni to oslizle a jsou zachovany chute. Je to oblibene jidlo hlavne muzske casti domacnosti, ani nemusim opakovat co budu varit, dokonce slysi na poprve.
2x haji, motyka
Mňam.....toto som akosi dávno nevarila. Ja robím knedle len zo žemľových kociek, múky dávam málo, cca 4 PL, sú výborné a držia pohromade. Dobré sú aj s údeným mäsom. Páči sa mi, ako sa nám tie kuchyne miešajú, je to aj echt bavorské, aj tirolské, aj viedenské, aj české. Kto by chcel recept, tu je:  varecha.pravda.sk/recepty/prava-bavorska-knedla/69608-rec...
1x rubyrom