Slaný špargľový koláč
Slaný špargľový koláč

Špargľový quiche

lunter - fotkalunter, 28. marca 2019. Komerčný recept.
Špargľový quiche
Foto: lunter
4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
na 175 °C

Suroviny

1 bal.
1 bal.
200 ml
1 ks
130 g
1 ČL
1 ČL
1 PL
1 vetvička
hrsť (listy)




Postup

  1. 1

    V mixéri rozmixujeme údené tofu, mlieko, pridáme soľ a korenie.

  2. 2

    Špargľu a cibuľku nakrájame a opečieme s rozmarínom a posekaným medvedím cesnakom na troške oleja. Ochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Lístkové cesto dáme na spodok formy, pridáme špargľu s cibuľkou a zalejeme tofu plnkou. Pečieme v rúre vyhriatej na 175 stupňov približne 40 minút.

Diskusia k receptu

skatulka
Mňam toto idem vyskúšať, možno aj s nejakou inou zeleninou. Mne na quiche vždy trošku prekážala tá vajíčková chuť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia