Sírovcové ragú s karí madras
Foto: moznodobremoznozle
Po vychádzke do lesa za cieľom nájsť sírovce som dlho váhal, ako ho spraviť, keďže som nemal s ním ešte skúsenosti. No po viacerých prečítaných Zobraziť celý popisPo vychádzke do lesa za cieľom nájsť sírovce som dlho váhal, ako ho spraviť, keďže som nemal s ním ešte skúsenosti. No po viacerých prečítaných tipoch a receptoch som spravil túto kombináciu a výsledok bol veľmi dobrý.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sírovec umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Cibuľu nakrájame na jemno a opražíme do zlata. Pridáme rascu, korenie a po chvíli pridáme sírovec s nakrájanými paprikami. Osmažíme a pridáme karí a chilli. Zalejeme vývarom zarovno. Dochutíme soľou.
- 2
Dusíme zhruba 40 minút. Pridáme smotanu a ďalej podusíme cca 20 minút. Ak je omáčka stále riedka, môžeme zahustiť.
- 3
Hotové ragú som podával s haluškami.
Tiež hubové ragú:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nasla jsem vloni na Moravě, plakala jsem, byl asi v 5m vysoko! Tak jsem aspon chodila kolem a fotila ho. Ale ten byl! :-) Rozhodně se mi tvuj rc libi, snad na nej nekdy dojde.
A to som prave nechcel .rezne..lebo to by som jedol potom len ja