Hubové ragú
Sírovcové ragú s karí madras
Autor receptu: moznodobremoznozle
Po vychádzke do lesa za cieľom nájsť sírovce som
dlho váhal, ako ho
spraviť, keďže som nemal s ním
ešte skúsenosti. No po viacerých
prečítaných tipoch a receptoch som
spravil túto kombináciu a
výsledok bol veľmi dobrý.
3 porcie |
20 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Sírovec umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Cibuľu nakrájame na jemno a opražíme do zlata. Pridáme rascu, korenie a po chvíli pridáme sírovec s nakrájanými paprikami. Osmažíme a pridáme karí a chilli. Zalejeme vývarom zarovno. Dochutíme soľou.
- Dusíme zhruba 40 minút. Pridáme smotanu a ďalej podusíme cca 20 minút. Ak je omáčka stále riedka, môžeme zahustiť.
- Hotové ragú som podával s haluškami.