Komentáre k receptu:
  • danculka - fotkadanculka 19. septembra 2011 o 14:59

    Aký ho máš pekný,ten kel,môj zať by ťa nedal za nič,super...
    @zareaguj
  • amia - fotkaamia 19. septembra 2011 o 15:29

    skvelý chutný recept!
    @zareaguj
  • ola111 - fotkaola111 19. septembra 2011 o 16:26

    Výborný recept,ja mám radšej ružičkový ako obyčajný,urobím čo
    najskôr presne takto,mňam.
    @zareaguj
  • marienka44 - fotkamarienka44 20. septembra 2011 o 17:06

    @Frazie68 ,ta mrkva sa parila vcelku alebo pokrajana? Na obrazku vyzera ako baby karotka. :-) U nas ruzickovy kel predavaju len v obch. retazcoch. Na trhu som nevidela.
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 20. septembra 2011 o 19:51

    Parila som veľkosť,ako vidíš....a ďakujem za komenty :-)
    @zareaguj
  • janger - fotkajanger 21. septembra 2011 o 09:52

    @frezia , pekny receptik. Ruzickovy kel robievam casto, hlavne v zimnom obdobi, takze uz sa nam to blizi...Ale nikdy tak do kriza nenakrajujem, este som to tak nevidela. To preco robievas, ak sa smiem spytat? Snad, kvoli rychlejsiemu uvareniu? Recept si odkladam :-).
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 21. septembra 2011 o 11:16

    @janger :tak som zvykla zo spodnej strany...skôr zmäkne.Aj cibuľu,ak dávam celú napr. do polievky,tiež nakrájam do kríža,aj väčší ružičkový kel do polievky.Nemerala som čas zmäknutia a teda Ti to nezdôvodním rozumne :-))) zvyk.
    @zareaguj
  • bozulka - fotkabozulka 25. septembra 2011 o 22:13

    Až dnes som pozerala túto Varechu.Kelík ružičkový mám veľmi rada.@frezia , pripomenula si mi že už je jeseň,ešte nedávno som mala aj vlastný,ale...Do kríža sa nakrojí hlúbik aby sa urobil s lístočkami lebo tie sú jemnejšie.Pekný receptík!
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist