Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarModrykamen 13. júla 2012 o 17:13

    Zeleninové rezne, či placky mám veľmi rád. Robím niečo podobné. Doporučujem nielen vegetariánom. Ale výborný je aj gigant nakrájaný na 1 cm kolieska a obalený v klasike.
    @zareaguj
  • lucullus - fotkaLucullus 14. júla 2012 o 00:33

    Toto je príliš dobre urobené na to,aby to niekomu nechutilo.Ja som raz jedol jeden segedín a nepostrehol som tam sójové maso.To som si vravel,že to nie je možné.Vďaka za krásny recept.Takéto jedlá mi veľmi chutia.
    @zareaguj
  • honestka - fotkaHonestka 14. júla 2012 o 01:28

    pripajam sa, velmi chutne.
    podobne kombinacie som skuala aj tak, ze som sa snazila upiect na plechu- ako zvykneme harulu- bezuspesne, potrebuje to vysmazanie v oleji. Fajnotka.
    @zareaguj
  • palokuchki - fotkaPalokuchki 14. júla 2012 o 12:41

    Velmi sa mi pacia tieto tvoje placky. Recept si ukladam.
    @zareaguj
  • antaia - fotkaAntaia 23. augusta 2012 o 16:45

    Mila Pusta, pripravila som to presne podla tvojho receptu, aj moje fotky su podobne ... Moj muz bol nadseny, aj ked je radcej mäso. Nabuduce skusim pridat cili alebo cesnek.Ja to potrebujem ostrejsie :-)


    @zareaguj
  • pusta - fotkaPusta 16. apríla 2013 o 08:59

    @antaia , ospravedlňujem sa, že reagujem tak neskoro, ale až dnes som si všimla tvoj príspevok, ktorý ma nesmierne potešil. som veľmi rada, že si vyskúšala- dakujem za tvoj krásny komentár a nádherné fotografie, ktoré si pridala.
    Posielam ti pekný jarný pozdrav z Bratislavy do Mníchova. :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist