Vegánska sekaná
Foto: crenai
Jednoduchý vegánsky variant tradičnej sekanej.
1
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Šošovicu premyjeme a varíme vo vode 10 minút (do mäkka). Zemiak ošúpeme, nakrájame a uvaríme vo vode do mäkka. Paradajku ošúpeme a nakrájame.
- 2
Všetko zmiešame a vypracujeme pevnú, mierne vlhkú hmotu.
- 3
Hmotu vytvarujeme na plechu a dáme piecť do rúry na 180 °C. Po 15 minútach pečenia vyberieme, polejeme kečupom a vrátime do rúry ešte na 10 minút.
Tiež sekaná:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nie, zemiak je iba nakrájaný. Keď sa pozrieš na fotku, uvidíš tam kúsky zemiakov. :)
Zas si ma pobavil tvojou hatlaninou :-)))