Pošírovaný zubáč s hráškovou prílohou
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 4. septembra 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 4. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zubáča osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, bielym vínom a posypeme bylinkami (bazalkou a kôprom).
- 2
Zrolujeme do valčeka a stiahneme do fólie. Zubáča dáme do parného kúpeľa alebo do vriacej vody asi na 12–15 minút.
- 3
Medzitým nakrájame šalotku, urestujeme na masle, pridáme nakrájané prosciutto, opražíme a nakoniec pridáme hrášok, dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou. Podávame so zubáčom.
Tiež zubáč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu