Pošírovaný zubáč
Pošírovaný zubáč

Pošírovaný zubáč s hráškovou prílohou

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 4. septembra 2018
Pošírovaný zubáč s hráškovou prílohou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g filety
200 g
200 g
200 g
50 g
50 g
50 g
1 ks
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zubáča osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, bielym vínom a posypeme bylinkami (bazalkou a kôprom).

  2. 2

    Zrolujeme do valčeka a stiahneme do fólie. Zubáča dáme do parného kúpeľa alebo do vriacej vody asi na 12–15 minút.

  3. 3

    Medzitým nakrájame šalotku, urestujeme na masle, pridáme nakrájané prosciutto, opražíme a nakoniec pridáme hrášok, dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou. Podávame so zubáčom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: