Používate radšej vegetu alebo klasickú soľ? Ja radšej vegetu, lebo obsahuje aj sušenú zeleninku a je podľa mňa zdravšia. Komu vadí glutamát, zoženie si vegetu bez glutamátu.
@zareagujDiskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 220 najnovší komentár dnes 15:04
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 220 najnovší komentár dnes 15:04
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 220 najnovší komentár dnes 15:04
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 28 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Citrónové rezy +fotopostup
-
Kakaová roláda s čokoládovým krémom
-
Jablkový závin z pivného cesta +fotopostup
-
Divina špikovaná koreňovou zeleninou +fotopostup
-
Varený karfiol so zemiakovou kašou a s hlávkovým šalátom s medovo-citrónovou zálievkou
-
Brokolicovo-krupicové guľôčky +fotopostup
-
Krehké koláčiky s citrónovou smotanou a údeným lososom
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Čerešňová štrúdľa
-
Kefírový koláč pečený vo forme na srnčí chrbát
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
-
K mäsu, cestovinám aj fazuli: Marry Me, omáčka, ktorú si zamilujete. Hodí sa takmer ku všetkému!
Když si nasuším vlastní zeleninu, vyjdu všemi směry líp a zdravěji.
Všechno je o zvyku. Mně Vegeta přestala chutnat. Vlastní sušená zeleninová směs je stokrát voňavější a chutnější. Sůl do ní nedávám, solím pokrm klasicky.
Ano pouzivam glutaman, pre mna sol je ovela horsia mam vysoky tlak a takto mozem znizit solenie na polovicu bez straty chute .
Vegeta bez glutamanu je blbost marketingovy tah, nic viac nic menej len predrazena sol.
Vegetu nepoužívam,využívam na dochutenie bylinky,ale v podstate proti nej nemám nič (všetko z mierou).Verím jednej štúdii,že jej nebezpečenstvo nespočíva v tom,že poškodzuje zdravie,ale v tom,že je návyková a ľudia,ktorí sa stravujú v zariadeniach,kde sa v hojnej miere používa,jedia častejšie a teda priberajú - je to sekundárny vplyv na zdravie.A rozdiel medzi USA a Áziou je ten,že aziati ťažko fyzicky pracujú,preto je argumentácia,že oni nepriberajú zavádzajúca.
Čo sa týka konšpiračných teórií o očkovaní,je zaujímavá história tejto teórie,stačí si nájsť články o pôvodcovi (Andrew Wakefield),napr.tu :
en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Wakefield...
☺☺☺,treba si zaplatiť očistenie svedomia z prehreškov v stravovaní a je jedno,že vo väčšine prípadov sa jedná o klasickú kamennú soľ - prifarbovanú.
invivomagazin.sk/zlostne-frflanie-mrzuteho-geologa-himal...
ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/rady-a-navody/ruzov...
Dnes sa hrám s inými hračkami. Ustricová omáčka. Umeo ocot. Saké.