Chvost homára - Lobster tail fotorecept

babav - fotkababav, 21. júla 2012
Chvost homára - Lobster tail  (fotorecept)
Foto: babav

Moje oblubene letne jedlo z cerstvych chvostov morskeho raka (v preklade homara).

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1-2 na osobu
podla potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cerstvy chvost .

    Chvost homára - Lobster tail  (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Kuchynskymi noznicami nastihneme vrchny pancier homara .

    Chvost homára - Lobster tail  (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Chrbatiky v reze naplnime zelinkovym maslom.

    Chvost homára - Lobster tail  (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na plechu ich vlozime do rury pod rozohriaty gril.

    Chvost homára - Lobster tail  (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Za 10-15 minut mozeme krasne ruzove chvosty servovat ako predjedlo,alebo v kombinacii s inymi plodmi mora ako hlavne jedlo.

    Chvost homára - Lobster tail  (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do kategórií:
Plody mora, Severoamerická kuchyňa, Hlavné jedlá, Predjedlá, Grilované

Diskusia k receptu

eva53
každý rok na dovolenke vravím že ochutnám,ale keď vidím cenu tak si poviem že snáď na budúci rok.hneď by som si dala,vyzerajú veľmi chutne
michsamant
mmmm.... musim aspon krevety, ci kraby pozhanat, si ma navnadila... davno sme nieco take nemali

Zaujímavé video z archívu TV Varecha