Plnená paprika fotorecept
Ladislav Gányiovics
šéfkuchár penziónu Castel v Mierove, 3. apríla 2014
šéfkuchár penziónu Castel v Mierove, 3. apríla 2014
Foto: Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
45 minút
na 100 °C
na 100 °C
Suroviny
12 ks |
|
1 kg |
|
200 g namočené do mlieka a potom vytlačené (čistá váha) |
|
8 ks na jemno nakrájané |
|
1 strúčik |
|
1 ks |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Papriku umyjeme, vyberieme stred a zrniečka. Suroviny zomelieme. Potom zapracujeme vajce a vývar. Plnku plníme do papriky pomocou plniaceho vrecka.- 2
Papriky zabalíme do alobalu a dáme piecť do rúry zhruba 30 minút na 100°C. Po vychladnutí papriky rozbalíme.- 3
Na panvicu dáme malé množstvo oleja a papriky opečieme na miernom ohni zo všetkých strán.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu