Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarmirop 12. júna 2019 o 14:12

    Fantasticke, milujem podobne jedla, hned by som si dal
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmotyka 12. júna 2019 o 15:21

    @Cesminaz - ty si neskutočná. Takto využiť aj hroznové listy? No ty nie si len "zlaté ruky" ale aj múdra hlavička. Ešte nikdy som to nejedla ani nepočula. Tak dnes bude takáto večera. Pre mňa určite fajn a chlapom možno prihodím aj niečo mäsové. Veľa zdravíčka .....
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • farbuska - fotkafarbuska 12. júna 2019 o 15:25

    Ďalší recept od teba na programe... vďaka.
    @zareaguj
  • 45678 - fotka45678 12. júna 2019 o 16:05

    @Cezminka ,kedy začneš poriadať tie kurzy varenia/pečenia? :-)))
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. júna 2019 o 19:09

    @Mirop :-) vdaka,aj ked u teba sa nedá vediet či to myslíš vážne,alebo len vtipkuješ :-)) @Farbuska :-) som rada,že ta zaujal. @45678 :-)) prečo? -chceš sa prihlásiť? :-))
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 12. júna 2019 o 19:15

    @Motyka (12.6.2019 15:21)

    Hroznové listy sa v tureckej kuchyni často používajú,no najmä na Sarmu.Sarma sú tenučké,ryžou plnené skrútené hroznové listy.Ja ich mám strašne rada a ich aj dost často pripravujem,ale je s tým trocha viac roboty :-) Ak by ta zaujímal,tak kukni aj tento moj recept » varecha.pravda.sk/recepty/v-rure-zapecene-plnene-hroznove...
    je to velmi chutné :-) tiež taká zjednodušená verzia by som povedala :-) Občas sa také zídu,ked je človek lenivý. Budem rada ak niektoré jedlo vyskúšaš a bude vám chutiť.Pozdravujem a prajem pekný večer :-)
    @zareaguj
     1x motyka
  • používateľ nemá avatarmotyka 12. júna 2019 o 20:00

    @Cesminaz - pozrela som. Je to tiež výborný recept. Určite ho vyskúšam. Musím si znova prejsť tvoju celú stránku receptov. Myslím, že som ešte neobjavila všetko bohatstvo, ktoré tu uvádzaš. Vieš, zo začiatku som išla najmä po kysnutých a borekoch. Život je veľmi rýchly, ale musím si nájsť čas. Vďaka za upozornenie.....
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarzahra 12. júna 2019 o 20:44

    potesila si aj veganov. Dakujem a zajtra bude na obed.
    @zareaguj
  • 45678 - fotka45678 12. júna 2019 o 20:55

    @Cesminaz (12.6.2019 19:09)

    Povedzme,že áno :-)) chcela som Ti vyjadriť pochvalu, a udeliť Rád šikovnice v kuchyni:-)
    Pozdravujem Ťa a želám veľa dobrých nápadov.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • sracz - fotkasracz 12. júna 2019 o 23:04

    ... no náhodou! To absolutne vôbec nevyzerá zle, ale mojej jemnejšej 1/2_ovečke musím pridať niečo čo nosí slaninu na chrbáte!
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 13. júna 2019 o 07:34

    @Motyka (12.6.2019 20:00)

    :-) no hej, niektoré sú takpovediac dost netradičné recepty,ale sú to fakt dobré a aj zdravé bylinkové jedlá :-) Nejeme stále len böreky a koláče ;-D Pozdravujem.
    @zareaguj
     1x 45678
  • cesminaz - fotkacesminaz 13. júna 2019 o 07:36

    @45678 (12.6.2019 20:55)

    :-)) ale ja viem,že to mala byt vlastne pochvala,ja som tiež len žartovala :-) Vdaka pekne,si velmi zlatá! Pozdravujem a krásny letný den prajem!
    @zareaguj
     1x 45678
  • cesminaz - fotkacesminaz 13. júna 2019 o 07:39

    @Zahra som rada,že ta recept zaujal,budem rada ak vyskúšaš :-) @Sracz :-) jasné,kludne si tam každý podla chuti môže ešte niečo pridať čo tam podla neho ešte pasuje :-) Pekný den všetkým!
    @zareaguj
     1x sracz
  • používateľ nemá avatarmirop 13. júna 2019 o 09:46

    @Cesminaz (12.6.2019 19:09)

    Ja viem, ale toto myslim vazne, uplne citim tu vonu a chut balkanu, dovolenky a leta
    @zareaguj
  • alena45 - fotkaalena45 13. júna 2019 o 21:35

    Minule som si povedala, že musím prejsť Tvoje recepty, na niečo podobné mám chuť už dlhšiu dobu a vinič som ešte neolámala, takže listov mám habadej. Teším sa veľmi.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 14. júna 2019 o 08:17

    @Mirop (13.6.2019 09:46)

    :-) aj ja mám tie chute velmi rada.Pekný den.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 14. júna 2019 o 08:28

    @Alena45 (13.6.2019 21:35)

    Určite ti bude chutiť :-) ja toto jedlo zbožňujem.Aj ja sa práve zajtra chystam oblámat listy,idem narobit zopár sáčkov Sarmy do mrazáku :-) Je s tým síce trocha babračky,ale čo už ked tie "jednohubky" majú moji doma tak velmi radi :-))
    @zareaguj
     1x alena45
  • izabella929 - fotkaizabella929 16. júna 2019 o 07:54

    @cesminaz ,už podľa názvu jedla som tušila,že to bude tvoja fajnotka,,,videla som jeden dokument MTV,kde používajú do jedál všetko,čo by ma ani nenapadlo,,sarmu robili čiste len z toho čo sa našlo na poli,všetko zelené nakrajali pridali opraženú slaninu a balili do listov fazule,chrenu,repy,hrozna,ako to chutilo neviem,ale asi dobre,keď to varili,,,
    @zareaguj
  • fialka49 - fotkafialka49 16. júna 2019 o 22:12

    Milá @cesminaz , dnes sme mali pilav na tento spôsob, naozaj je to výborná harmónia chutí, dobrá kombinácia - "chutí výborne, je to kyselkavé od listov, pikantné, cítiť bazalku, mätu, kombináciu ryže a bulguru..." = presne tak, ako píšeš. A hlavne - rýchlo hotové. Tento pilav určite nebol u nás prvý a posledný raz. Ďakujem za recept.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkacesminaz 22. júna 2019 o 05:22

    @Fialka49 (16.6.2019 22:12)

    Teším sa tvojej správe,som rada že vám chutilo :-) Vdaka a pekný den.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 22. júna 2019 o 05:26

    @Izabella929 (16.6.2019 07:54)

    Sarmu robievam aj do štavelových listov (velký polný/lúčny štavel) ,alebo do listou moruše-tie sú velmi zdravé :-) A čo sa plnky týka,to sa krajinami určite líši.Vdaka za komentík a pekný den prajem.
    @zareaguj
  • alena45 - fotkaalena45 1. júla 2019 o 17:47

    Potrebovala som rýchlo urobiť v týchto horúčavách obed do práce, nemala som ale papriku, ani rajčinový pretlak, ale našla som pohár z tohto : » varecha.pravda.sk/recepty/spagety-s-maslovymi-rajcaty-fot...

    Mne to veľmi chutilo, kyselkavé od listov, pikantné od tej omáčky, ktorú som tiež trochu upravila. Zaujímavé by to bolo aj s listami z čiernej ríbezle, z mladých výhonkov. Dík za recept. V lete urobím z čerstvej zeleniny znovu.



    @zareaguj
     1x cesminaz
  • alena45 - fotkaalena45 1. júla 2019 o 17:48

    Vyzerá to málo červené, ale nebolo, to ten mobil je na vine.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 1. júla 2019 o 21:04

    @Alena45 (1.7.2019 17:47)

    Zaujímavo si to skombinovala :-) ale ked ti to chutilo tak je dobre :-) Aj ja robievam do pohárov tú omáčku :-) Vdaka pekne za vyskúšanie a za tvoju odozvu aj s fotkou! Pekný večer prajem.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist