Toto jedlo pripravil a nafotil môj syn Michal, ja ho tu len prezentujem...
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
400 g filet |
|
1 ks na šťavu |
|
zmes |
|
|
|
mrazené |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sušený drvený |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Filet narežeme na porcie, potrieme olivovým olejom, korením na morské ryby pretlačeným cesnakom, posypeme štipkou rozmarínu, pokvapkáme citrónovou šťavou, vložíme do misky z jenského skla a dáme piecť do vyhriatej rúry asi na 15-20 minút.
- 2
Na panvici zohrejeme kúsok masla s olivovým olejom, prihodíme na plátky nakrájaný strúčik cesnaku, orestujeme, pridáme fazuľkové lusky, orestujeme a dusíme asi 10 minút. Osolíme a okoreníme čiernym mletým korením.
- 2
To som otcovi zabudol povedat :)