Foto: kimlo
Toto jedlo pripravil a nafotil môj syn Michal, ja ho tu len prezentujem...
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Filet narežeme na porcie, potrieme olivovým olejom, korením na morské ryby pretlačeným cesnakom, posypeme štipkou rozmarínu, pokvapkáme citrónovou šťavou, vložíme do misky z jenského skla a dáme piecť do vyhriatej rúry asi na 15-20 minút.
- 2
Na panvici zohrejeme kúsok masla s olivovým olejom, prihodíme na plátky nakrájaný strúčik cesnaku, orestujeme, pridáme fazuľkové lusky, orestujeme a dusíme asi 10 minút. Osolíme a okoreníme čiernym mletým korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
u nás by to bolo jak hrozienko na koláči..
dobrota ..
len pred tým - abo k tomu..abo potom..
dáka sýtiaca "hustota"..:-)
mám rada lososa..
musím pochváliť, s lososom sa radi bavia.
@Kimlo , synovi a aj Tebe dávam 5 hviezdičiek.
A tie fazuľové struky nabudúce vyskúšam podľa Teba - ja som doteraz najčastejšie robila s na cesnaku podusenými špenátovými listami.
To som otcovi zabudol povedat :)