Foto: eff
6
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
60 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
1700 g vykostené |
|
300 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
20 g |
|
6 ks |
|
1 PL |
|
4 ks |
|
2 ks |
|
100 g |
|
2 PL |
|
2 PL sušená |
|
1 KL |
|
1/3 KL |
|
1 PL alebo solčanka |
|
|
Postup
-
1
Deň vopred namočený cícer uvaríme do mäkka - popučíme pučítkom na zemiaky, pridáme v slanej vode uvarené - ocedené krúpky a sójovu drť, ktorú vopred namočíme do 1litra vriacej vody (bez bujónu!). Ďalej pridáme na masle spenenú cibuľu.
-
2
Do zmesi pridáme nasekané slivky a dubáky, vajcia, jogurt, parmezán, petržlenovú vňať, cesnak, mleté korenie a vegetu.
-
3
Zmes premiešame...
-
4
Vykostíme kurča...
-
5
Vykostené kurča naplníme zmesou, posolíme, zviažeme niťou a dáme piecť na 180 stupňov.
-
6
Upečené kurča podávame s prílohou podľa vlastného výberu. My sme si zo zostatku plnky opiekli placky na panvici.
-
7
Buon Apetit ;)
bejgi - máš pravdu, z Číny to kurča nie je:))
llilla - pučítko je v poho názov, či? :))))
@eff zabudla som ta upozornit, ze sa vzdy najde niekto, kto recept skritizuje :)
Prečítala som si aj tieto +a- nepatrí sa recepty zvoziť , ved kolko ludí tolko chutí a ty si to nemusíš vybrať ked na to nemáš chuť prípadne vynechať ingredienciu, ktorá ti tam nepasuje recept - návod k niečomu čo ti chutí - ja by som si ovela radšej tu prečítala
či vám pritom nezhorela cibulka , alebo nezhorelo kurča , alebo mačka vám odhryzla z mäsa -neosočujte sa každý má právo na všetko a na nič tu varíme a ostanme pritom ste všetci zlatí, že sa delíte s nami o vaše rp.
v plnke sú vajíčka, smotana sójová drvina, cícer, krúpy, parmezán, atď, atď....z tých ingrediencií sa dá pripraviť kopu skvelých jedál bez toho, že by sa všetky nasekali do jedného hrnca, či kuraťa, či čohokoľvek......
je tu jedna kuchárka, ktorej časté komentáre znejú "taká dobrota a len z troch surovín...." úplne s ňou súhlasím...
keď sú vám pripomienky skúsených kuchárov na posmech, asi ste pojedli všetku múdrosť sveta, možno ako doplnok, čí prísadu ku tejto gebuzine....