Foto: radipat
Snažíte sa stravovať zdravo a hľadáte stále nové tipy na rýchle hlavné jedlá alebo prílohy? Práve táto zeleninka je to čo ste hľadali a Zobraziť celý popisSnažíte sa stravovať zdravo a hľadáte stále nové tipy na rýchle hlavné jedlá alebo prílohy? Práve táto zeleninka je to čo ste hľadali a to čo nie je len zdravé a diétne, ale navyše aj chutné!
porcie
Postup
-
1
Zeleninu a šampiňóny umyjeme a nakrájame.
- 2
Baklažán nakrájame na kolieska, posypeme soľou a počkáme 10 minút - necháme vypotiť. Potom kolieska poutierame a nakrájame ešte na polovice.
- 3
Na plech dáme papier na pečenie a nasypeme zeleninu. Pridáme pretlačený cesnak, oregano, soľ a polejeme olivovým olejom. Pre gurmánov, aby bola trošku jemnejšia chuť pridávam aj kúsok masla. Dáme piecť na 180 stupňov cca na 45 - 60 minut (podľa zmäknutia zeleniny). Počas pečenia premiešame.
- 4
Prajem dobru chuť.
Tiež pečená zelenina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu